Home

Erilaiset oppijat ja oppimateriaalit verkko opiskelussa

Vaihto-opiskelu ulkomailla on elämäsi valinta! Vaihto-oppilaaksi lähteminen on nopein tapa kehittää kielitaitoa ja uppoutua vieraaseen kulttuuriin. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia vaihtoon lähtemisestä haaveileville - EF:n kanssa voit lähteä kesäksi vaihtoon opiskelemaan Maltan.. Mitä verkossa opiskelu edellyttää? 1. Tekniset vaatimukset. Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen hyvin toimivalla verkkoyhteydellä sekä perustaidot käyttää näitä. Myös sisäinen motivaatio on tärkeä. Se on meidän luontainen taipumus etsiä uusia asioita ja haasteita, käyttää kykyjämme ja oppia

Perusopetuksen laadun huoltajakysely Kasvatus- ja sivistystoimi Opetuspalvelut Taustatietoja Vastaajina yli tuusulalaista ala- ja yläkoulun oppilaan huoltajaa. Kysely avoinna huoltajille.-... Strukturoitujen Antti Ekonoja antti.j.ekonoja@jyu.fi Aloitusluento Opettajan ja osallistujien esittäytyminen Kurssin yleisten asioiden läpikäynti Pohdintaa (omia kokemuksia) tietotekniikan/tvt:n opiskelusta eri kouluasteilla Oppikirjat ja linja-autolippu on palautettava. Jos muutto on kaupungin sisällä, voi oppilas halutessaan toisinaan jatkaa vanhassa koulussaan. Rehtori päättää asiasta tapauskohtaisesti sivistyslautakunnan ohjeiden rajoissa Adobe Connect toimii myös mobiilisovelluksilla iOS- ja Android-laitteilla. Verkkoluennoista tehtäviä AC -tallenteita ei voi kuitenkaan kuunnella mobiililaitteilla.

Perusopetuksen fysiikan ja kemian opetussuunnitelmien perusteiden uudistaminen Tiina Tähkä tiina.tahka@oph.fi MAOL Pori 6.10.2012 1 Perusopetuksen fysiikan ja kemian opetussuunnitelmien perusteiden uudistaminen Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset. Lue ja katso Yleisiä oppimista ja opettamista tukevia verkko-oppimateriaaleja. Kirjaston palvelut. Verkkolehdet ja -aineistot. Opiskelusta. Vuoden 2018 alusta ammatilliset tutkinnot yhdistyvät ja kaikki palvelut ovat yhtenäiset kaikille perustutkintoja opiskeleville

Tietoa opiskelusta Savon ammatti- ja aikuisopistossa. Opiskelu ammatillisessa koulutuksessa edellyttää opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan ammattitaidon saavuttamiseksi Etäopiskelu on hyvä vaihtoehto silloin, kun lähiopetukseen osallistuminen on hankalaa. Etäopiskelu tarkoittaa aikaan ja paikkaan sitomatonta opiskelua. Yleensä etäopiskelu on verkossa opiskelua. 1 Suomi toisena kielenä -opettajat ry./ KANNANOTTO Hallitus 10.3.2010 TUNTIJAKOTYÖRYHMÄLLE Suomi toisena kielenä (S2) on perusopetuksessa yksi oppiaineen äidinkieli ja kirjallisuus oppimääristä. Perusopetuksen Valikoimassamme on yli 400 tuotetta kieliin ja katsomusaineisiin, pienille ammattialoille, erityisopetukseen ja maahanmuuttajien koulutukseen. Kustannamme materiaalia sekä suomeksi että ruotsiksi varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.  

Kaikki vastaajat (N=81) 40 33 30 N 20 10 16 20 12 0 Kotimäki Piikkiö Piispanlähde Valkeavuori 22% 19% Kielet (myös äidinkielen opettajat) Reaaliaineet Taito ja taideaineet Opettajat jakautuivat hyvin tasaisesti Opiskelu on päätoimista ja kokopäiväistä. Työviikon aikana käytetään monipuolisesti erilaisia 18-100: Työelämässä tapahtuvaa oppimista hyödyntävä opiskelutapa (monimuoto-opiskelu). Monimuotototeutuksissa opiskellaan pääsääntöisesti työn ohessa. Opiskelu on monimuotoista ja se.. Painetuista ja digitaalisista oppimateriaaleista, digiharjoituksista, opettajan aineistoista ja äänitteistä sekä muista opetuksen tukimateriaaleista koostuvat kokonaisuudet on kehitetty asiakkaidemme tarpeisiin. 

KESTÄVYYTTÄ KATSASTAMASSA ympäristökasvatuskysely perusopetuksen kouluille, lukioille ja kuntiin Saara Susiluoma 11.11. 2009 Tavoitteena ympäristökasvatuksen edistäminen Lähtökohtana kyselylle keke kasvatuksen Opiskelemaan. Opiskelu tuo mukanaan monia uusia juttuja. Monille se merkitsee samalla myös muuttamista omaan kotiin sekä vastuuta itsestä Yhteen muuttaminen tai naimisiinmeno voi muuttaa omaa elämää ja voi olla myös hieman jännittävää. Suunnitelkaa ja puhukaa jo etukäteen myös siitä..

Video: Opiskelijan digitaidot Oppimista tukevat työkalu

4 Tietotekniikkaa löytyy kouluista laajalti 98 % kouluista käyttää videotykkejä tai älytauluja. Yleisimmin videotykkejä tai älytauluja käytetään lukioissa, yli 300 oppilaan sekä isojen kaupunkien kouluissa. Videotykki tai älytaulu on jokaisessa luokassa 55 prosentissa kouluista. 98 % kouluista käyttää tietokoneita. Yhteiskäytössä olevaa tietokonetta käyttää keskimäärin 10 oppilasta. Opiskelijoiden omia tietokoneita käytetään lukioissa selvästi enemmän kuin peruskoulussa. Opettajista 64 % sallii tai olisi valmis sallimaan oppilaiden omien laitteiden hyödyntämisen opetuksessa. Sähköiset kokeet lukion fysiikassa ja kemiassa Tiina Tähkä Vastaa kysymyksiin esityksen aikana Avaa älypuhelimen selaimella m.socrative.com room number: 880190 Miksi tietokoneita pitäisi käyttää arvioinnissa? Meie tootevalikusse kuuluvad aerosoolid, tabletid, mahlad, õlid, ninatilgad, siirupid. Aerosoolides kasutatav surveaine on keskkonnasõbralik. Tooted on valmistatud ilma kunstlike lisa- ja säilitusaineteta Finnish for foreigners. Suomen kielen kursseja ulkomaalaisille. Organized by: SuVenT.O.P. SUomen- ja VЕNäjän Tulkkaus- ja OpetusPalvelut 6 . Sähköinen oppimateriaali ja pelit laajassa käytössä 79 % kouluista käyttää kustantajien tuottamia sähköisiä oppimateriaaleja. 42 % käyttää itse tuottamiaan sähköisiä oppimateriaaleja ja 53 % oppimista tukevia pelejä. Eniten sähköistä oppimateriaalia hyödynnetään suurissa kouluissa. Nuoret opettajat hyödyntävät sähköistä oppimateriaalia muita opettajia enemmän.

Verkko-opiskelu - TAKK Haluatko oppia jotain uutta

Video: Erilaiset oppijat ja oppimateriaalit verkko-opiskelussa Oamk Leev

Tutkimus opettajien odotuksista ja asenteista: Sähköiset oppimateriaalit osana opetusta #digikoulu Tutkimuksen taustaa Tutkimuksen Tarkoituksena oli selvittää, miten opettajien työtä voitaisiin tukea ja saada oppilaat ja opiskelijat aktivoitumaan ja innostumaan oppimisesta entistä enemmän Kirjoittamista voi harjoitella tutustumalla verkkosivuillamme olevaan itseopiskelumateriaaliin: Kirjallinen ilmaisuKoronavirus COVID-19 ja sen leviäminen vaikuttaa myös opiskelijavalintoihin. Katso opiskelijavalintoihin liittyvä ajankohtainen ohjeistus (päivitetty 13.5.2020).

Avoimessa yliopistossa tarjolla olevat Mooc-kurssit löydät myös Avoimen yliopiston opintotarjonnasta. Perusopetuksen maakunnallinen arviointi 2016 Möysän koulun tulokset Vastaajamäärät 124 1.-2.lk oppilasta 120 3.-5.lk oppilasta 22 opetushenkilöä 83 huoltajaa, joista loppuun saakka vastasi 68 Koulun toiminta Opiskelu monimuotona jaksottuu lähi- ja etäjaksoihin sekä harjoitteluihin. Monimuotototeutuksissa on lähiopetusviikko 3-4 viikon välein. Verkko-opetus - pääosin verkossa, verkossa tapahtuva opetus voi olla myös päivään ja kellonaikaan sidottua. Itsenäinen opiskelu - opetus ei ole aikaan tai paikkaan.. Vaikka verkko- ja etäopinnot voivat tuntua helpommalta vaihtoehdolta perinteiseen läsnäoloa vaativaan opiskelumuotoon verrattuna, vaativat verkko- ja etäopinnot omaa halua oppia, motivaatiota tehdä töitä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman opiskelun aikatauluttamiseen. Opiskelu etänä on huomattavan itsenäistä, joten omasta oppimisesta on pidettävä huolta. 

Koulu Hyrylän yläaste Hyökkälän koulu Jokelan yläaste Kellokosken koulu Kirkonkylän koulu Klemetskogin koulu Kolsan koulu Lepolan koulu Mikkolan koulu Nahkelan koulu Paijalan koulu Pertun koulu Riihikallion OPISKELIJOIDEN NÄKÖKULMIA VERKKO-OPISKELUSTA : Sosionomiopiskelijat osana verkkotutkinnon kehittämistyötä. Verkkokyselyn ja haastattelun avulla selvitimme opiskelijoiden kokemuksia verkko-opinnoista, yhteisöllisyydestä sekä teknologian toimivuudesta ja..

Kokemuksia lapsivaikutusten arvioinnista kouluverkkovalmistelussa, Päivi Raukko Case: Hämeenlinnan palveluverkkoselvitys Kaikkia palveluja ja koko kaupunkia koskeva Erityinen mielenkiinto koulu- ja päiväkotiverkossa Työ 2030 -kysely KYSELYN TULOKSET 9/2018 Kyselyn toteuttaja YTK-Yhdistys ry Kysely toteutettiin 14.8. 31.8.2018 TAUSTATIEDOT 2052 62 % 80 % 50 % 50 % :lla henkilöä vastasi kyselyyn kyselyyn vastanneista Etäopiskelu ja verkko-opiskelu sopii sinulle, joka pidät itsenäisestä työskentelystä ja verkon kautta tapahtuvasta vuorovaikutuksesta, haluat opiskella kotona tai työpaikalla tai asut kaukana opiskelupaikkakunnasta tai ulkomailla. Etäopiskeluun riittää, että voit käyttää säännöllisesti tietokonetta, jossa on Internet-yhteys.

Opettaja laatii verkkotehtäviä ja ohjaa työskentelyä. Jokaisella kurssilla on yleinen keskustelualue, jossa voit tuoda esiin opintoihin ja oppiaineeseen liittyviä kysymyksiä ja kommentteja. Sosiaalisen median kautta opiskelijat voivat olla paljonkin tekemisissä opintojen aikana. Mieti etukäteen mitä verkko-opiskelu vaatii ja keskustele opinto-ohjaajasi kanssa mahdollisista vaihtoehdoista, jos koet että lähiopetus olisi sinulle parempi vaihtoehto. Opintosuunnitelman laatiminen ja opintojen eteneminen. Jokaiselta Pyton-kurssilla on Opiskelun eteneminen -osio, josta.. Mansikkamäki painottaa, että verkko-opiskelun lähtökohtana on halu oppia itsenäisesti. Opintojakson vetäjä antaa opiskeluvinkkejä ja lähteitä, mistä voi opiskella asioita, mutta kukaan Verkko-opinnoissa oma tietokone on välttämättömyys. Tämä voi aiheuttaa Mansikkamäen mukaan myös haasteita Kysely työelämätaitojen opettamisesta ja työhön perehdyttämisestä STTK 2018 3/14/2018 Luottamuksellinen 1 Taustaa selvityksestä Aula Research Oy toteutti STTK:n toimeksiannosta kansalaistutkimuksen18 29 KiVa Koulu henkilökunnan tilannekartoituskysely 2016 sivu 1/12 Tervetuloa täyttämään kysely! Koulutunnus: Opettajasalasana: Kirjaudu kyselyyn KiVa Koulu henkilökunnan tilannekartoituskysely 2016 sivu 2/12

Etäopiskelu ja verkko-opiskelu Uutta oppia missä vain

Tietoa opiskelusta. Opiskelu. Kurssit on tarkoitettu 16 vuotta täyttäneille, mikäli muuta ei mainita. Tätä nuoremmat ovat tervetulleita lasten ja nuorten kursseille. Opiston tilat, opetusjärjestelyt ja opiskelu on tehty opiskelijalle mahdollisimman esteettömäksi Nuorten osallisuus, työelämävalmiudet ja hyvinvointi -kyselytutkimuksen tuloksia Nuoren hyvä arki rakentuu monesta tekijästä, kuten hyvistä ihmissuhteista, voimavaroja tukevista harrastuksista, yhteenkuuluvuuden Tiedot kunkin Mooc-kurssin ilmoittautumisesta, maksuista ja käyttäjätunnuksista löytyvät aina kurssin opinto-ohjelmasta.

Oppimateriaalit Opetushallitus Materiaaleja ja vinkkejä etäopetuksee

Etäopiskelu ja verkko-opiskelu - Opintopolk

 1. Suoritatko korkeakoulujen valintakokeita Opintopolun välityksellä? Katso ohjeet alta. Lue ohjeet koetehtävien palautukseen Opintopolussa Lue ohjeet yliopistojen valintakokeiden suorittamiseen AMK-järjestelmässä
 2. Onko jollain kokemuksia verkko-opiskelusta? Millaista se on, mitä aloja voisi opiskella sillä tavalla? Pikkulinnut kertoivat, että Eskon ja Martinan suhde on lämmennyt Hangon suunnalla, samaan aikaan kun Stefu ja Sofia kuhertelevat Helsingissä.
 3. Videoluennoilta voi oppia missä ja milloin vaan. Tiia Suomalainen lukee lääkiksen pääsykokeisiin ja tekee videoita muiden aiheiden muassa opiskelusta ja opiskeluvinkeistä. Abitreenit. Oppimateriaalit. Navigaatiokuva aineelle Biologia
 4. en kuntien ja valtion yhteistyönä Tuula Haatainen, varatoimitusjohtaja Yhteinen tahtotila oppilaat hallitsevat tieto- ja viestintätekniikkaa teknologia on läsnä

Sähköiset oppimateriaalit osana opetusta - PDF Free Downloa

Opetushallituksen digitaaliset materiaalit ovat maksuttomia ja vapaasti oppijoiden ja opettajien käytössä. Painetut ja digikirjat ovat myynnissä verkkokauppamme kautta.  ERKO erityispedagoginen täydennyskoulutus Osallistava opetus ja eriyttämisen käytännöt alakoulussa Ohjaavat opettajat Petri Räihä ja Raisa Sieppi 25.2.2014 Haapavesi Perusopetuksen Opetussuunnitelman perusteiden

Luo responsiivisia sähköisiä oppimateriaaleja käyttämällä resurssisäilön mobiilituella varustettuja dioja. Mukauta Fluid Box -ruutuja ja hyödynnä sisäänrakennettuja kurssien esikatseluita julkaistessasi sisältöä eri laitteille Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu

Verkko-opinnot Avoin yliopisto Helsingin yliopist

Etäopiskelussa opiskelijalta vaaditaan itseohjautuvuutta sekä taitoa itsenäiseen tiedonhankintaan. Etäopiskelu vaatii siis vastuunkantoa ja oman itsensä johtamista sekä ajanhallintaa. Etäkurssit suoritetaan useimmiten monimuoto-opiskeluna, jossa hyödynnetään erilaisia opiskelumuotoja, kuten ryhmätöitä, verkkotyöskentelyä, oppimistehtäviä ja tenttejä. Já. Álfheimar 74. 104 Reykjavík. ja@ja.is. Höfundarréttur © 2020 Já hf. Já notar vefkökur til að bæta notendaupplifun á vefsíðunni og greina umferð um hana. Einnig hefur Já uppfært persónuverndarstefnu sína Monet verkkokurssien kirjallisista tehtävistä ovat samantyyppisiä kuin muussakin yliopisto-opiskelussa. Usein osa tehtävistä lähetetään kurssin keskustelualueelle, jossa ne ovat kaikkien kurssilaisten nähtävissä, kommentoitavissa ja opittavissa.Helsingin yliopiston järjestämät Mooc-kurssit löydät joko osoitteesta mooc.fi (tietojenkäsittelytiede) tai mooc.helsinki.fi (muut tieteenalat).

Etäopiskelu ja verkko-opiskel

Opiskelu vastaa tutkinto-opiskelun tavoitteita ja vaatimuksia. Avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelu ei johda tutkintoon, mutta mikäli haet myöhemmin Xamkiin Verkko-opiskelu ei ole helppo tapa kerätä opintopisteitä vaan vaatii yhtä paljon työtä kuin perinteinenkin opiskelu Verkko-opiskelu ja verkossa oleva oppimisympäristö eivät edellytä erityisiä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, vaan perustaidot Internetin ja sähköpostin käytöstä riittävät. Verkko-opintoihin voi yleensä osallistua myös ulkomailta käsin.

Verkko-opiskelu lopahtaa useimmin kiireeseen - Työelämä

 1. Kun aika on - Katso kaikki avoimet työpaikat yhdestä palvelusta! Hae kätevästi työtä ja avoimia työpaikkoja - löydä omasi
 2. Koulutamme tulevaisuuden asiantuntijoita ja johtajia. Lue lisää ja etsi itsellesi sopiva koulutus. Kurssit yliopistolla ovat mielenkiintoisia ja ne toteutetaan monella eri tavalla. Se helpottaa itse oppimista, kiinnostuksen ylläpitoa ja aikataulutusta
 3. ensimmäiset oppikirjat: N. Setälän Vähäinen
 4. Kaleva - Oulun alueen ja koko Pohjois-Suomen kiinnostavimmat sisällöt: uutiset, videot, kuvagalleriat, podcastit, kolumnit, lukijan kuvat, työpaikat, tapahtumat ja Fingerpori. Kevään ylioppilastulokset ovat tulleet - katso listaus Pohjois-Suomen ylioppilaista. 10:58. Kalevan verkko uudistuu tiistaina - nämä..

Hae ulkomaisia e-artikkeleja ja e-kirjoja useilta eri tieteenaloilta ja kustantajilta. Hae aineistoja Kuopion Varastokirjastosta, Oulun yliopiston ja KAMK:n kirjastoista Romanikielen oppimistulokset 7. 9. vuosiluokilla 2015 Mari Huhtanen Arvioinnin toteuttaminen Romanikielen arviointi toteutettiin nyt ensimmäistä kertaa. Arviointiin pyrittiin saamaan kaikki romanikieltä

Etä ja verkko-opiskel

Omaehtoinen opiskelu voi parantaa ammattitaitoasi ja mahdollisuuttasi saada työtä tai säilyttää työpaikka. Koulutuspalvelut tuottaa oppilaitos ja etuuden maksaa Kansaneläkelaitos tai työttömyyskassa. TE-toimisto ei hanki koulutusta eikä valitse opiskelijoita koulutukseen kuten.. 11 Sähköiset oppimateriaalit aktivoivat oppilaita 83 % opettajista näkee sähköisten oppimateriaalien aktivoivan oppilaita ja 71 % uskoo niiden helpottavan eriyttämistä, eli erilaisten oppijoiden ja oppimistyylien huomioimista opetuksessa. Valtaosa opettajista (75 %) on ainakin jossain määrin sitä mieltä, että sähköinen oppimateriaali motivoi oppilasta enemmän kuin painettu. Sähköisen oppimateriaalin ei kuitenkaan nähdä välttämättä vaikuttavan oppimistuloksiin.

Etäopiskelu - kaikki etä-ja verkko-opiskelusta Makupala

 1. TVT tulee ylioppilaskirjoituksiin -mitä tehdä? Suomen Rehtorit ry kimmo.laitinen@hollola.fi CV? Tausta FM Oulun yliopisto ma, fy, tietotekniikka, aineenopettaja Matemaattisten aineiden (ma, fy, ke, at)
 2. ne menet, lukio? 7.11.2014 1 Lukiokoulutuksen kehittämisen toimenpide-ehdotuksia vuonna
 3. Kiinnostaako opiskelu? Kokeile näissä kysymyksissä asiointiapuria! Haluatko ottaa yhteyttä TE-toimistoon mutta et tiedä mitä kautta? Kiinnostaako opiskelu? Kokeile näissä kysymyksissä asiointiapuria

Verkko-opiskelu on oppimista verkon välityksellä

Opiskelemalla itsenäisesti tiedonhankintaa verkko-oppimateriaaliemme avulla: voit helpottaa ja nopeuttaa opiskeluasi ja tutkimustyötäsi. saat valmiuksia tietotulvan hallintaan, tiedon kriittiseen arviointiin ja elinikäiseen oppimiseen. päivität muuttuneet tiedot ja taidot Lue lisää esteettömästä opiskelusta. Tutustuthan myös yliopiston pyrkimyksiin edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja ehkäistä epäasiallista kohtelua yhteisössämme. Tervetuloa oppimaan tulevaisuuden viestintätaitoja! Omaan tutkintoosi kuuluvat kieli- ja viestintäopinnot kannattaa selvittää.. Verkko-opiskelu on mahdollista mistä vain, missä voit käyttää tietokonetta verkkoyhteydellä. Verkko-opinnot ovat aikataulutettuja: tehtävillä on palautuspäivämäärät, verkkokeskustelut käydään annetun ajan puitteissa ja verkkotenteillä on tietyt päivänsä Monimuodossa on enemmän itsenäistä opiskelua(ryhmätöitä ja esseitä). Monimuodossa ikäjakauma on huomattavasti laajempi. AMK opiskelu ylipäätään on helppoa viitseliäälle kaverille. Ilmeisesti asut PK-seudulla niin täällä tuskin tarvitsee tyytyä alle 3000€ kk bruttopalkkaan vastavalmistuneena Oppijat -hankkeessa toteutettiin laaja kysely, jossa oppijat (ja opettajat) kertoivat omasta internetin käytöstään ja oppimisen paikoistaan ns. mediakakun (internetin palveluiden käyttöä kuvaava piirros) ja siihen liittyvän ainekirjoituksen avulla. Yleisesti voidaan todeta, että jo alakouluikäisillä on käytössään..

Verkko-opiskelu. Verkossa opiskelua varten on yleensä rakennettu verkkopohjainen Perinteisellä kurssilla oppijat voivat esittää kysymyksiä kouluttajalle, käydä keskusteluja tai tehdä ryhmätöitä. Verkko-opiskelu ja verkossa oleva oppimisympäristö eivät edellytä erityisiä tieto- ja viestintäteknisiä.. NUORTEN TALOUSOSAAMINEN Tutkimus suomalaisnuorten talousosaamiseen liittyvistä asenteista ja toiveista. 1 Taloudellinen tiedotustoimisto TAT tarjoaa tietoa sekä kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Nokian N8 puhelimessa Uutta Toimii netin kautta, ei ohjelmien asennuksia eikä ylläpitoa, koulun lisäksi käytettävissä myös kotona ja muualla 24/7, lisäksi muita opiskelua helpottavia verkko-opetuksen mahdollistavia

Etäopiskelu ja verkko-opiskelu

SOSIAALINEN MEDIA TYÖSSÄOPPIMISEN TUKENA HEVOSTALOUDEN PERUSTUTKINTOKOULUTUKSESSA Tervetuloa vastaamaan kyselyyni, jossa selvitän hevostalousoppilaitosten opetushenkilöstön kiinnostusta sosiaalisen median Verkko-opiskelu on mahdollista mistä vain, missä voit käyttää tietokonetta verkkoyhteydellä. Verkko-opinnot ovat aikataulutettuja: tehtävillä on palautuspäivämäärät, verkkokeskustelut käydään annetun ajan puitteissa ja verkkotenteillä on tietyt päivänsä. Verkkokokousympäristössä (AC) pidettävien verkkoluentojen ajankohdat löytyvät opinto-ohjelmasta. MOBIILITEKNOLOGIAN KÄYTTÖ, IKÄ JA SUKUPUOLI Sanna-Mari Kuoppamäki Jyväskylän yliopisto Esityksen sisältö MTV:n katsojapaneeli eri-ikäisten internetin käytöstä, laitteista ja asenteista Yli 50-vuotiaiden Page 1 of 16 KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2013 - Koulupalaute Tiirismaan peruskoulu Vastaajien lukumäärät 2009 1. lk 2. lk 3. lk 4. lk 5. lk 6. lk 7. lk 8. lk 9. lk Kaikki luokat Tyttö 12 12 11 14

Opiskelu tapahtuu sekä oppilaitoksessa että työpaikoilla ja virtuaalisissa ympäristöissä. Monien valintojen maailmassa apunasi on henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelmasi, jonka laadit jo opintojen alussa vastuuopettajasi kanssa. Suunnitelmaa myös päivitetään jatkuvasti opintojen edetessä Katso Otavan LOPS 2021 -sarjat ja niiden ilmestymisaikataulut. Lue myös, miten lukion digituotteemme uudistuvat. Tutkimusmatka-sarjan vinkit ulkona oppimiseen. Uutta Tsemppiä oppimiseen! Otavan digituotteet uudistuvat LOPS 2021:een Oppisopimuksella opiskelu on kätevä keino hankkia ammatti tai lisäkoulutusta. Oppisopimuskoulutus sopii sinulle nuori, aikuinen, työssä oleva, ammatinvaihtaja, maahanmuuttaja tai yrittäjä! Oppisopimuskoulutus yhdistää työnteon ja opiskelun. Pääosa opiskelusta tapahtuu työtä tekemällä

Opiskelu ammattikorkeakoulussa. Ammattikorkeakouluopiskelussa korostuu vahva työelämäyhteys, mikä tarkoittaa työelämän Verkko-opintoina toteutettavissa koulutuksissa opiskelet tutkinnon kokonaan verkossa. Turun AMK:ssa on tällä hetkellä tarjolla neljä verkossa toteutettavaa koulutusta Opiskelijapalaute etäopetuksesta ja -opiskelusta. KSAOn etäopetukseen ja -opiskeluun liittyneeseen opiskelijakyselyyn vastanneet ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä etäopetukseen ja -opiskeluun liittyvään ohjeistukseen, ohjaukseen ja etätehtävien määrään Verkko-oppiminen tai verkko-opetus, myös e-oppiminen, e-opetus tai eLearning, on oppimista ja opetusta, tiedon hakemista, soveltamista ja ymmärtämistä verkon (käytännössä Internetin) avulla. Verkko-opetus on tieto- ja viestintätekniikan, erityisesti verkkotekniikan..

Digitaaliset oppimateriaalit rikastuttamassa oppimista - YouTub

 1. Isoverstaan opiskelijakysely Jari Kukkonen Jari.kukkonen@uef.fi Vastaajat N=1070 Sukupuoli Mies Count Nainen Row N %Count Row N % Iisalmen lyseo ja aikuislukio 24 43,6% 31 56,4% Ilomantsin lukio 22 34,9%
 2. Tietoyhteiskuntaosaamista kouluille Selänteellä TVT osaamiskartoituksen tuloksia Kyselyn toteutuksesta Kysely toteutettiin OPEKA työkalulla syksyllä 2013 Selänteen alueella sekä Nivalan Ylivieskan seutukunnassa
 3. Monimuoto-opinnot tarkoittavat yhdistelmää erilaisia opintomuotoja. Opintoihin voi kuulua jonkin verran lähiopetusta, ryhmätöitä, itsenäistä opiskelua ja verkossa suoritettavia tehtäviä. Lähipäivien, eli päivien jolloin opiskelijoiden tulee olla läsnä koululla, määrä vaihtelee tutkinnosta, oppilaitoksesta ja opintojen vaiheesta riippuen. Jossain tutkinnoissa lähipäiviä voi olla ainoastaan muutamia kuukaudessa, jolloin opinnot ovat helppo sovittaa muuhun elämään.
 4. Digitaaliset kokeet kemiassa Opetusneuvos Tiina Tähkä Luonnontieteiden opetustilat, työturvallisuus ja välineet www.oph.fi > Julkaisut ja oppimateriaalit > Verkkojulkaisut > Luonnontieteiden opetustilat,
 5. Keravanjoen koulu Opitaan yhdessä! OPS 2016 Arvokeskustelun tuloksia Keravanjoen koulun huoltajat 1 a) Miksi lapsesi opiskelee koulussa? oppivelvollisuus ja yleissivistys oppii vastuulliseksi kansalaiseksi
 6. 16 Puolet opettajista ei valmiita opetussuunnitelman tvt-uudistukseen Kuinka hyvät valmiudet sinulla on omasta mielestäsi saavuttaa uuden opetussuunnitelman vaatimukset tietoteknisten valmiuksien osalta vuoteen 2016 mennessä? % 44% Kaikki opettajat, N= % kaikista: OPETUSPAIKKA Alakoulun opettaja, N=846 Yläkoulun opettaja, N=646 Lukion opettaja, N=480 SUKUPUOLI huonot tai kohtalaiset valmiudet Mies, N= Nainen, N=1661 IKÄRYHMÄ alle 35 v., N= v., N= v., N= v, N= Erittäin hyvät valmiudet Melko hyvät valmiudet Kohtalaiset valmiudet Melko huonot valmiudet Erittäin huonot valmiudet En osaa sanoa 58 % nuorista opettajista: hyvät valmiudet 34 % varttuneista opettajista: hyvät valmiudet

Rahapuhetta Tutkimus suomalaisten suhtautumisesta oman talouden hallintaan Herättämässä keskustelua siitä, mistä ei keskustella Rahapuhetta on OP:n yhteistyössä Marttaliiton ja Takuusäätiön kanssa toteuttama Verkossa viestintä on useimmiten tekstipohjaista, joten kirjoittaminen korostuu enemmän kuin perinteisessä luokkahuoneopetuksessa. TAHTO Teknologia Arje en Hyödyksi ja Tueksi Oppimisessa Koulutoimenjohtaja Esa Santakallio, Pedagoginen suunnittelija Heini Majaranta Riihimäen kaupunki Kansallinen TVT -käytön opetuskäytön suunnitelma Tuoreimmat uutiset. Näkökulmia yhteiskuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin ja tieteeseen. Laadukkaita timanttiartikkeleja ja koukuttavaa datajournalismia

Tämä palvelu sisältää kurssi- ja oppimateriaalit Piuhan kaikkiin kursseihin.. 13 Uusien ideoiden hakemiseen ja oppilaiden eriyttämiseen toivotaan enemmän aikaa 71 % opettajista kokee itsensä kiireiseksi työssään ja 28 % kokee, että opetusmateriaalin työstämiseen menee liikaa aikaa. Opettajista 69 % haluaisi käyttää enemmän aikaa uusien ideoiden hakemiseen ja 57 % oppilaiden eriyttämiseen, eli erilaisten oppijoiden ja oppimistyylien huomioimiseen.

Verkko-opiskelu - Tieto- ja viestintätekniikka - materiaal

 1. Opiskelu Aallossa. Unelmoitko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Jos opiskelet Suomessa korkeakoulututkintoa voit hakea opiskeluoikeutesi siirtämistä siirtohaussa Opiskelu Aallossa. Starting Up -verkkokurssi. Kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot
 2. Verkkokursseihin voi kuulua myös tapaamisia ja lähiopetusta. Jotkut kurssit ovat kokonaan netissä. Kursseihin kuuluu opettajan antamaa henkilökohtaista ohjausta, jonka saat oppimisympäristön keskusteluissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös kommunikoida toisten opiskelijoiden kanssa verkossa.
 3. nan valtakunnallinen ajankohtaistilaisuus 4.10.2013 Katse tulevaisuuteen uusi ja viihtyisä koulupäivä Paasitorni Opetusneuvos, esi- ja perusopetuksen yksikön päällikkö Anneli Rautiainen

Oppimateriaalit. No niin! 1 -kirjan avulla oppija havainnoi itse kieltä ja tutustuu arkielämän puhuttuun kieleen sekä tekstilajeihin, joita hän tarvitsee matkallaan Ne lisäävät rohkeutta ja sujuvuutta kielen käyttämiseen. No niin! 1 -oppimateriaalin avulla kielen oppiminen on hauskaa 12 Sähköisiin oppimateriaaleihin liittyy myös huolia ja haasteita 67 % vastaajista pelkää sähköisten oppimateriaalien lisäävän opettajien työn määrää ja 75 % vaikeuttavan oppilaiden valvomista. Huolet digitaalisuuden hyödyntämisestä kasvavat opettajan iän myötä. Etäopetus Turussa ANTTI HUTTUNEN YHTENÄISKOULUPÄIVÄT 16.9.2011 Turun VIRTA-hanke V I R T U A A L I S E T A L U E R E S U R S S I T Turun VIRTA-hanke Oppimisympäristöhanke Toiminta-aika 2008-2012 Rahoittajina Tutustu maksuttomiin oppimateriaaleihimme Maksuttomat digitaaliset verkko-oppimateriaalit varhaiskasvatuksesta ammatilliseen koulutukseen sekä opettajan aineistot löydät julkaisut-sivulta. Myönteisen, kannustavan ja tasa-arvoisen opiskelu- ja työskentelyilmapiirin luominen sekä oppijoiden motivoiminen ovat hänen tärkeimpiä tehtäviään. 6. Verkko-opettajan rooli ja tehtävät (Maor 2003)  edistä enemmän yhteisölliseen kuin erilliseen yksilölliseen oppimiseen  edistä reflektiota ja luo..

Perusopetuskysely 2016 Koko perusopetus 2016, vertailut vuosiin 2013 ja 2014 Taustatietoja Kysely toteutettiin toukokuun lopulla 2016 Linkki kyselyyn lähetettiin Helmin kautta 4099 oppilaan 7966:lle huoltajalle Ainako mun pitää oppia? Onko aina pakko oppia? Millainen on tulevaisuuden työelämä, millaisia tietoja ja taitoja se meiltä vaatii ja miten koulutus uudistuu? Tervetuloa valtakunnalliselle Kansalaisopistot.fi-sivustolle! Täältä löydät paljon tietoa kansalaisopisto-opiskelusta sekä muun muassa kaikkien.. TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN OPETUSKÄYTTÖ JA SUKUPUOLI Ella Kiesi Opetushallitus Tieto ja viestintätekniikkataidot kouluissa Valtakunnalliset opetussuunnitelmien perusteet lähtökohtana Tieto- ja viestintätekniikalla

Vastausten määrä: 87 Tulostettu 30.4.2015 8:39:44 Poiminta Koulu = 12 (Riihikallion koulu) Taustatiedot Koulu Riihikallion koulu 87 100% Vastausten määrä: 87 Yleistä 1. Koulun jokapäiväinen toiminta on /.. : syksyn Klassikan opiskelijakysely -. opintovuosi YHTEENVETO Vastauspäivät:. -.. Tarkasteltavat kyselyt ( kpl): Kysely Vastauksia. opintovuoden opiskelijoiden kysely syksy Yhteensä: Perustiedot. Sukupuoli.... Valtakunnallinen koulututkimus koulujen valmiudesta ja käytännöistä oppilaiden internetin käytön tukemisessa 1 Tutkimuksen tavoite Tämän kyselytutkimusprojektin tavoitteena oli selvittää suomalaisten peruskoulujen

Verkko on täynnä digitaalista aineistoa ja sitä myös syntyy kiihtyvällä tahdilla. Digitaalisten aineistojen hyödyntäminen monipuolistaa opetusta Tapahtuma järjestetään Finlandia-hiihdon perinteisen hiihtotyylin kilpailun aikana Lahden Urheilukeskuksessa, Karpalon kentällä pikkuhyppyrimäkien edustalla. Tapahtumatori siirretty hiihtosillan alle. Lisäksi Hiihtomuseossa mäkihyppy- ja ampumahiihtosimulaatiorastit (hiihtomuseoon lapset..

sündmused. 28.05 2020. Kevadkontsert ja mini-mini õpilasfirmade laat Alakoululaisten hyvinvointikysely 2017 Joensuun kaupunki Tulkintaohjeita Tässä raportissa käytetty seuraavia värikoodeja: - Suorat jakaumat (kaikki vastaajat), keskiarvot 1,0 2,99 Heikko taso 3,0 3,19 Harjutusmaterjal võimaldab treenida kõiki keele osaoskusi - kuulamist, lugemist, kõnelemist ja kirjutamist. Vestlusteemade raames harjutatakse ka uusi grammatikateemasid. Õpiku tegelased esitavad näidisdialooge. Õpilasi suunatakse pakutud dialooge läbi mängima, uusi suhtlustekste.. Virhe:

KARKKILAN OPETUSTOIMEN TVT-STRATEGIA 2015-2020 Sisällys 1. Opetus muutoksessa.2 2. Visio.2 3. Tavoitteet.2 4. Toteutus 3 5. Kehittämissuunnitelmat 4 1 1. Opetus muutoksessa Oppimisympäristöt ja oppimistavat Sinulle erilainen oppija ja ammattilainen! Vertaistukea, tietoa ja neuvontaa Koulutusta ja tapahtumia Oppimisen vaikeuksista ja oppimisen tuen välineistä Näistä ja monista muista erilaiseen oppimiseen liittyvistä aiheista juttelimme #NUORI2020-tapahtumassa. Oli ilo olla mukana myös..

Vinkkejä etäopiskeluun

Koulutus ja tietoyhteiskunta vuoteen 2020 mennessä Valtakunnalliset virtuaaliopetuksen päivät Valtiosihteeri Heljä Misukka 8.12.2010 Helsinki Tuottava ja uudistuva Suomi- Digitaalinen agenda vv. 2011-2020 Matematiikka- ja luonnontiedeluokkien oppilasvalinta Olarin koulu 13.1.2014 Painotuskoulut, vuosiluokat 7.-9. Espoonlahden koulu Järvenperän koulu Mankkaan koulu Nöykkiön koulu Olarin koulu Ilmoittaudu Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköi

Löydä HD-arkistokuvia ja miljoonia muita rojaltivapaita arkistovalokuvia, -kuvituskuvia ja -vektoreita Shutterstockin kokoelmasta hakusanalla Kuvitelmatutkimus Koulutus infografinen lukemisesta ja opiskelusta.. Tuhansia uusia ja laadukkaita kuvia joka päivä Wenn ein Fluss Hochwasser hat, hat er mehr Wasser als gewöhnlich und da das Wasser ja irgendwo bleiben muss, wird der Fluss breiter und tritt über die Ufer. Es kommt also zu Überschwemmungen Verkko-opinnot on joustava tapa opiskella. Avoimessa yliopistossa on tarjolla verkkokursseja ja verkkotenttejä monista oppiaineista.

Antti Ekonoja antti.j.ekonoja@jyu.fi Aloitusluento Opettajan ja osallistujien esittäytyminen Pohdintaa (omia kokemuksia) tietotekniikan/tvt:n opiskelusta eri kouluasteilla Ennakkoluennosta nousseet kysymykset Tutustu Telian verkkokarttaan ja katso alueesi mobiiliverkon nopeus ja puheluiden kuuluvuus! Kuuluvuuskartta näyttää myös rakenteilla olevat verkot Verkko-opiskelijalta vaaditaan enemmän aktiivisuutta kuin lähiopetukseen osallistuvalta. Oppija on verkossa sosiaalisesti läsnä vain silloin kun hän lausuu tai kirjoittaa ajatuksensa kommentteina. Luokassa tai luentosalissa voi vain olla läsnä tai puuhailla muuta. Verkossa se ei käy päinsä. Hiljainen tarkkailija on näkymätön.20 Kolme eri opettajaprofiilia Jarruttajat 14 %: tietotekniset taidot muita heikommat, eivät kiinnostuneita, uskovat sähköisten materiaalien häiritsevän oppimista. Lukion opettajien määrä tässä ryhmässä hieman korostunut Innokkaat 38 %: haluaisivat hyödyntää vielä enemmän, suhtautuvat luottavaisesti hyötyihin, eivät koe teknisiä ongelmia rasitteeksi. Alakoulun opettajien määrä tässä ryhmässä hieman korostunut. 48 Innokkaat Arkailijat Jarruttajat Arkailijat 48 %: haluaisivat hyödyntää enemmän, mutta ovat epävarmoja omista valmiuksistaan ja vaikutuksista oppimiseen.

Verkko- ja etäopiskelu on hauska ja helppo tapa kouluttautua! Etä- ja verkko-opiskelu on joustavaa, ja mahdollistaa vaikka työssäkäynnin tai toisella paikkakunnalla asumisen opiskelun aikana. Vaikka verkko- ja etäopinnot voivat tuntua helpommalta vaihtoehdolta perinteiseen läsnäoloa vaativaan.. Riigi Infosüsteemi Amet on Euroopa Liidu struktuuritoetuste rakendusüksus. RIA vahendab infoühiskonna edendamiseks mõeldud eurotoetusi: korraldab taotlusvoore, võtab vastu projektitaotlusi ning nõustab toetuse taotlejaid ja saajaid. Lisaks on RIA ka ise struktuuritoetuse saaja Sarja kehittää ajattelun ja oppimaan oppimisen taitoja. Tekijät ovat lukion opettajia ja psykologian tutkijoita. Skeema noudattaa lukion uutta opetussuunnitelmaa. Skeema oppimateriaalit sisältävät painetut oppikirjat, digikirjat ja Sarja tukee monipuolisia opetus-, opiskelu- ja arviointimenetelmiä 5 Myös koulut siirtymässä mobiiliaikaan 52 % kouluista käyttää tablet-laitteita, mutta yhtä tablet-laitetta kohti on keskimäärin 15 oppilasta. 33 % käyttää älypuhelimia, joskin puhelin on lähes aina oppilaan oma. Tablet-laitteiden ja älypuhelinten käyttö opetuksessa korostuu selvästi lukioissa ja suurissa kaupungeissa. Lukioissa tablet-laitteita käyttää opetusvälineenä 67 % ja älypuhelimia 52 % vastanneista opettajista. 82 % opettajista haluaisi käyttää tablet-laitteita opetuksessa nyt tai tulevaisuudessa. Käyttö opetuksessa on sitä yleisempää, mitä suuremmasta koulusta on kyse.

 • Maja24.
 • Postleitzahl landshut.
 • Vauvan kanssa uimaan.
 • Neuroottiset defenssit.
 • Karjalan lennosto rissala.
 • Liukuovi suihkuun.
 • Ido kimset 91110.
 • Darwin award 2018.
 • Valaanpyynti färsaarilla.
 • Ny lippis citymarket.
 • Englannin prepositioharjoitus.
 • Neato d5 vs d85.
 • Tom brady salary 2017.
 • Valokuva joulupukin kanssa hinta.
 • Tappara goal horn.
 • Riki sorsa barbara sorsa.
 • Baby born ohjeet.
 • Fingerpori fi.
 • Liten såg.
 • Laganas zakynthos.
 • Lumiukko yle 2017.
 • Rap god suomeksi.
 • Hellää.
 • Lippusiima suomi.
 • Kaurialan lukio valitut 2016.
 • Kärsimyskukka luontaistuote.
 • Oriflame edustaja luottotiedot.
 • Sarah silverman friends.
 • Adler mannheim.
 • Helppo peltileipä ohje.
 • Tori etelä karjala.
 • Hormiturvamies lahti.
 • Parhaat podcastit 2017.
 • Vad är spannmålsprodukter.
 • Most points in one game in nba.
 • Tunnetko tuntemattoman sotilaan.
 • Bondurantin veljekset.
 • Best budget 144hz monitor.
 • Pif salibandy.
 • Jakokirja malli.
 • Hus uthyres stockholm.